kuru atradish için ürünler (3)

Kekik

Kekik

Kekik, Avrupa'da yetişen ve çay ile mutfakta yaygın olarak kullanılan aromatik ve toprak tonlu bir bitkidir. İlk Sümerliler, yaklaşık 5000 yıl önce onu anti-inflamatuar bir ürün olarak kullanmaya başladılar. Daha sonra, Yunanlılar onu yemeklerinde baharat olarak kullanmaya başladılar. Antik Yunan'da bu bitki, zarafet, cesaret ve güçlü bir afrodizyak sembolü olarak oldukça popülerdi. Antik Roma'da, savaşçılar kekik ile aromalandırılmış suda banyo yaparlardı çünkü bu bitkiyi cesaret ve güç ile ilişkilendiriyorlardı. Kekik suyu ile zafer kazanacaklarına inanıyorlardı. Kekik, diş plağını azaltmak ve ağız hijyenini iyileştirmek için ağız gargaralarına ve diş macunlarına düzenli olarak eklenir. Ayrıca, grip ve soğuk algınlığına neden olan virüsle savaşmaya yardımcı olmak için bitkisel öksürük damlaları ve ilaçlarda bir bileşen olarak kullanılır. Bu bitki ayrıca kullanılmaktadır. Ambalaj: 250g, 500g ve dökme
Granül Soğan

Granül Soğan

Soğan granülleri, bir çeşni türü olarak kullanılır. Konsantre aromalı granüller, dehidre soğanlardan elde edilir. Bu madde, genellikle soğan soğanlarından öğütülmüş dehidre soğanlardan yapılmıştır. Dehidrasyon nedeniyle, ürünün raf ömrü daha uzundur. Kurutulmuş soğanların bakteriyel enfeksiyonları önlediği ve çeşitli bakteriyel ve fungal enfeksiyon riskini azaltmaya yardımcı olduğu söylenmektedir. Soğan granülü, çeşitli yemekleri, baharat karışımlarını, marine soslarını, salata soslarını ve sosları zenginleştirmek için mükemmeldir. Soğan granülleri, yiyeceklerinizde ve içeceklerinizde geleneksel soğan tadını değiştirebilir. Ağlama! Garantili. Ambalaj: 250g, 500g ve dökme
Beyaz Marruche

Beyaz Marruche

Beyaz mısır, çiçekli bir bitkidir. Bronşit, grip ve soğuk algınlığına karşı geleneksel bir tedavi olarak kullanılmaktadır. Toprak üstünde büyüyen kısımları ilaç yapımında kullanılır. Üretimde, beyaz mısır özleri gıda ve içeceklerde aroma verici olarak, öksürük şurupları ve tabletlerinde ise balgam söktürücü olarak kullanılır. Balgam söktürücüler, mukus atımını kolaylaştıran bileşenlerdir. En sık çay, demlenmiş su ve infüzyon yapmak için kullanılır. Çay hazırlamak için, 250 ml kaynar suya 2 tatlı kaşığı ekleyin ve damak zevkine göre 2-3 dakika bekletin. Ambalaj: 125g, 250g ve dökme